Alabama kürtaj yasaklama yasasını çıkardı

Bitcoin'de Mali Panik!

Anlaşmazlık, Bitcoin'de mali panik anlamına gelebilir.



Bit eşiğindeki dijital para birimi üzerindeki iç anlaşmazlık, kısa süre içinde maddi kayıplar, fiyat kırbaçlanması ve ödeme işlemlerinde gecikmeler anlamına gelebilir.
Her şey bitkisel özen gösteren kişilerin ağ kapasitesini artırmak için 31 Temmuz'a kadar önemli bir yazılım yükseltmesi yapmaya karar verdiklerine bağlı.
Biraz sinir bozucu var mı? Dijital para birimi üzerinde iç anlaşmazlık, kısa sürede finansal kayıplar, fiyat kırbaçlanması ve ödeme işlemlerinde gecikmeler anlamına gelebilir.

Hiçbir şeyin fazla değişmemesi de mümkündür. Her şey bitkisel özen gösteren kişilerin 31 Temmuz'a kadar giderek tıkanmış ağdaki kapasiteyi artırmak üzere tasarlanmış büyük bir yazılım yükseltmesi yapmalarına karar vermesine bağlı.

Herkes gemide değil. Özellikle, işlemleri doğrulamak için ödüllendirilen bazı "işçiler", değişiklikleri desteklemiyor. Birkaç yeni şirkete ve birkaç büyük şirkete sahip olan bitkilerle bitkileri kullananlar arasındaki herhangi bir bölünme 39 milyar dolarlık Bitcoin pazarında paniğe yol açabilir.

Şimdiye kadar, Bitcoin'in ABD dolarındaki değeri belirsizlik ortamında yükselişe geçti. Şu anda yaklaşık 2.300 dolar, bir yıl önceki üç kattan fazla. Ancak bitkisel yağ uçucu derecede uçucudur; Çünkü fiyat çok hızlı yükseldi, aynı zamanda hızla düştü ve Bitcoin, Haziran ayındaki zirveden 3.000 dolardan fazla değerinin yaklaşık dörtte birini kaybetti.

İşte mevcut anlaşmazlığa bir göz atın.

Bitcoin nedir ?

Bitcoin, herhangi bir bankaya veya devlete bağlı olmayan dijital bir para birimidir. Nakit gibi, kullanıcıların anonim veya çoğunlukla para harcaması ya da almasını sağlar; Diğer çevrimiçi ödeme servisleri gibi İnternet üzerinden de yapmalarına izin verir.

Paralar, onları "maden" yapan bilgisayar çiftlikleri tarafından oluşturulur ve karmaşık matematiksel bulmacalar çözerek diğer kullanıcıların işlemlerini doğrularlar. Madenciler karşılıklı olarak bit yemi alırlar. ABD doları ve diğer para birimleri için döviz paritesini değiştirmek de mümkündür.

Bitcoin geleceğin para birimi olarak lanse edildi, ancak şu ana kadar mal veya hizmet için bir ödeme şekli olarak pek popüler olmadığı kanıtlandı.

Karışıklık arkasında ne var?

Tek kelimeyle, hız.

Bit eşin ağı, dijital para çevresinde ne kadar çabuk karıştırılacağı konusunda sınırlıdır. Bitcoin büyüdükçe, ödeme gecikmeleri daha yaygın ve endişe verici hale geldi.

Bazı yazılım geliştiricileri, bit eşinin evrensel defterine, blok zincir adı verilen bir dosyaya yeniden mühendislik yaparak işleri hızlandırmanın yeni bir yolunu buldular. Yeni yöntemin destekçileri arasında Microsoft , döviz bozdurucu Coinbase ve ticarette daha yaygın kullanılan para birimini görmek isteyen çeşitli bitkisel destekçiler var.

Ancak bu bit eşlik yazılım güncellemesinin oybirliği ile desteklenmemesi.

31 Temmuz'da ne olacak?

Reformerler, sabrından kaçtıklarını ve yeni sisteme geçmek için bir son tarih belirlediklerini söylüyor.

31 Temmuz Doğu saat 18.00'de, yükseltmeyi kabul etmeyen madencilerin onayladığı işlemleri tanımaktan vazgeçmek için tehdit ediyorlar. Bu, bitkisel ekonomide belirgin bir belirsizlik yaratacaktır, çünkü kimsenin ödediği (veya aldığı) bitkinin gerçekten sistem aracılığıyla istediği şekilde hareket edip etmediğini kimse bilmiyordu.

Çin'deki bitcoin madenciliği devi Bitmain gibi bazı büyük bitkisel madenciler yeni sisteme destek sinyali vermedi. Bir rift, bitkinin iki veya daha fazla uyuşmayan sürümüne neden olabilir.

Bu ne demek oluyor?

Genel olarak konuşmak gerekirse, kaos - çoğunlukla bitkileri kullananlara veya sincap atanlara sınırlıdır. Bitcoin kullanan hiç kimse hangi sürümü tuttuğundan veya ne zaman harcadıklarından ya da bitcoin'i ödeme olarak kabul ettiklerinden emin olamazdı.

Mesela, bitkisel ilaç almak, sizi özgürce harcayamayacağınız para birimi ile terk edebilir - ve bu "yanlış" tür olmasına rağmen tamamen kaybolabilir.

Topluluğun desteklediği web sitesinden Bitcoin.org, kullanıcıları Çarşamba günü son başvuru tarihinden iki gün öncesine kadar herhangi bir sabotajı kabul etmemesi ve durumu tekrar ticaretten önce çözülmüş olduğunun onaylanmasını beklemesi için uyardığının bir sebebi.

Bitcoin.org için uyarı yayınlayan David Harding, bir e-postada "Bu oldukça kötü bir durum" dedi.

Bu kavganın arkasında ne var?

Elbette para. Madencileri bir araya getiren bazı şirketler, yeni sistemin işlem ücretlerinin düşmesine ve kazançlarının düşmesine neden olacağına inanıyorlar. Aynı zamanda, reformcular daha hızlı, daha güvenilir bir bitkisel formda yeni iş olanakları öngörüyorlar.

Blockchain geliştirici Blockstream'in en büyük strateji sorumlusu Samson Mow, yaklaşmakta olan gösterinin, madencilerin kâr amacı gütmeyen bir "basit hata düzeltmesi" yapmasından ötürü hayal kırıklığına uğramış olan bitdoğan kullanıcıları tarafından yönlendirildiğini söyledi.

"İnsanlar bıkmış durumda" dedi. "Kullanıcılar sesini geri alıyor."

Yorumlar