Alabama kürtaj yasaklama yasasını çıkardı

Londra'da Rusların Ölümüne Dair Cinayet Soruşturması


İngiltere polisi, Londra'nın güneybatısındaki Rus işadamı Nikolai Glushkov'un ölümünden sonra bir cinayet soruşturması başlattı. Bay Glushkov, 13 Mart'ta Londra'nın New Malden bölgesinde evinde ölü bulundu.

Polis, ailesi bilgilendirilmiş olan Glushkov'un "sıkıştırmaya boyundan" öldüğünü söyledi. Polis, bu aşamada, ölümün Salisbury'deki olaylara bağlandığını gösteren hiçbir kanıt olmadığını da ekledi. Dedektifler açık bir zihni koruyorlar ve soruşturmaya yardımcı olacak her türlü bilgiye hitap ediyorlar.

Özellikle, 11 Mart Pazar ve 12 Mart Pazartesi tarihleri ​​arasında New Malden'daki Clarence Caddesi'ndeki evinde veya yakınında herhangi bir şüphe duymuş veya duyan herhangi bir kişiyi, kendileriyle temasa geçmeye davet ediyorlar. Bay Glushkov, Rus devlet havayolu Aeroflot'un eski müdür yardımcısı. 1999 yılında kara para aklama ve dolandırıcılıkla suçlandıktan beş yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2006 yılında başka bir dolandırıcılık cezası için askıya alınmış bir cezanın verilmesinden sonra, İngiltere'ye siyasi sığınma talebinde bulunarak Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eleştirmeni oldu. Bay Glushkov da, Putin ile birlikte düştükten sonra 1999 yılında İngiltere'ye gelen Rus işadamı Boris Berezovsky ile yakın bir dostluk yaşadı. Berezovsky, 2013 yılında Berkshire evinde tuvalete asıldı ve bir soruşturma açık bir kararla kaydedildi. Sizin İçin Önerilenler
loading...

Yorumlar