Alabama kürtaj yasaklama yasasını çıkardı

Rusya'ya Seyahat Eden İngilizler 'Uyanık Kalmalı'


Rusya seyahat tavsiyesi: Britonlar, gerginlikler arasında 'siyaset' konuşmama konusunda uyardı
Dışişleri Bürosu, İngiliz vatandaşlarının, 23 Rus diplomatının sınır dışı edilmesini emrettiği için "uyanık kalmaya" çağırıyor.
İngiltere’den Rusya’ya seyahat edenlerin, iki ülke arasındaki artan gerginliğin ortasında “İngiliz karşıtı duygu veya taciz” ile karşı karşıya kalacağı konusunda uyarıldı.

Dışişleri Bakanlığı, İngiliz vatandaşlarının , Çarşamba günü 23 Rus diplomatının sınır dışı edilmesine emrettikten sonra güncellenmiş seyahat tavsiyelerinde "ihtiyatlı kalma" çağrısında bulundu. Başbakan, Salisbury'de bir kimyasal silah kullanımını açıklamak için Moskova'nın taleplerini müteakiben Rusya ile bir çıkmaza girdikten sonra harekete geçmeye çalıştığı için yayınlandı.
Eski Rus casusu Sergei Skripal ve kızı Yulia bir sinir ajanıyla hedeflenmiş ve kritik bir durumda kalmıştır. Dünya Kupası için Haziran ayında binlerce futbol taraftarının Rusya'ya gitmesi bekleniyor. Bayan May, turnuvaya katılan Kraliyet Ailesi'nin hiçbir bakanı veya üyesi olmayacağını söyledi.
Dışişleri Bakanlığı, şu anda Rusya'da bulunan Britanyalıları ve önümüzdeki haftalarda "İngiltere ile Rusya arasında artan siyasi gerginlikler nedeniyle" şu anda İngiliz karşıtı duygu veya taciz olasılığının bilincinde olmak için seyahat edeceklerini "uyardı. .

Şöyle ekledi: "Siz uyanık kalmanız, herhangi bir protestodan veya gösteriden kaçınmanız ve kamuoyunda siyasi gelişmeler hakkında yorum yapmayı engellemeniz tavsiye edildi. "Moskova'daki İngiliz Büyükelçiliği, şu anda Rusya'da seyahat eden İngiliz halkı için artan zorlukların farkında değilken, güvenlik ve politik durumu yakından izlemeli ve bu seyahat tavsiyesine uymalısınız."

Çarşamba günü Avam Kamarasındaki kovulan Rus diplomatlardan bahseden Başbakan, "30 yıldan uzun süredir en büyük sınırdışı" olduğunu ve bunun Rusya devletinin ülkemize karşı ilk defa hareket etmediğini yansıtacağını söyledi. ". Rusya'nın tepkisinin, saldırıda kullanılan Rus yapımı novichok sinir ajanına hiçbir açıklamada bulunmadan, ülke ile "bu olayların yer çekimi için tam bir küçümseme" sergilediğini söyledi. Sizin İçin Önerilenler
loading...

Yorumlar